Για παιδιά ηλικίας 7-12 χρονών

Το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας μαζί με τον Εικαστικό – Πολιτιστικός Σύλλογος Hobbyland διοργανώνουν για πρώτη φορά Summer Camp για παιδιά ηλικίας 7-12 χρονών (παιδιά που φοιτούσαν στο δημοτικό το 2018).

Οι δραστηριότητες του Summer Camp

1η μέρα:

Τα παιδιά θα περάσουν ευχάριστα δημιουργώντας χειροτεχνίες στο χώρο του εργαστηρίου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Hobbyland. Ανάλογα με την ηλικία της κάθε ομάδας θα αλλάζουν και οι δραστηριότητες που θα λάβουν μέρος τα παιδιά στο εργαστήρι (δεν χρειάζεται η επίβλεψη από κηδεμόνα). Ο γονέας ή ο κηδεμόνας μπορεί να παραλάβει το παιδί του από το χώρο του εργαστηρίου αυστηρά μέχρι τις 1 το μεσημέρι. Το κάθε παιδί θα φέρει έναν αριθμό, όμοιο με την καρτέλα που θα δοθεί σε κάθε γονέα.

2η μέρα:

Η 2η μέρα είναι αφιερωμένη στη Βόνιτσα! Οι ομάδες θα συγκεντρώνονται στην πλατεία του δημαρχείου στην Βόνιτσα από τις 9 το πρωί. 9:15 θα αναχωρούν. Πρώτη στάση θα είναι το κάστρο της Βόνιτσας, έπειτα βόλτα στην Χώρα, βόλτα στην παραλία και μετά στην Κουκουμίτσα. Τέλος τα παιδιά θα σταματήσουν στην Σάλτινη, όπου θα υπάρχουν παιχνίδια με νεροπίστολα και μπάλες για να παίξουν στην παραλία. Οι γονείς μπορούν να έρχονται για παραλάβουν τα παιδιά τους, αυστηρά μέχρι τις 1 το μεσημέρι στην παραλία. Το κάθε παιδί θα φέρει έναν αριθμό, όμοιο με την καρτέλα που θα δοθεί σε κάθε γονέα.

3η μέρα:

Η 3η μέρα είναι αφιερωμένη σε μικρή εκδρομή με πούλμαν για μπάνιο. Αυστηρά το κάθε παιδί θα συνοδεύεται από έναν ενήλικα ο οποίος είναι υπεύθυνος για το παιδί, αλλιώς το παιδί δεν θα μπορέσει να πάρει μέρος στην εκδρομή. Η εκδρομή είναι αυστηρά για τα παιδιά που νίκησαν και δεν μπορούν να φέρουν μαζί τους κανένα συγγενικό πρόσωπο πέρα του συνοδού τους. Ο συνοδός πρέπει να είναι ενήλικας.

Ο τόπος συγκέντρωσης είναι το παρκινγκ δίπλα στο δημοτικό και η ώρα αναχώρησης είναι αυστηρά  9:30. Στις 10:00 το πρωί, τα παιδιά μαζί με τους συνοδούς τους θα κάνουν μπάνιο στην τοποθεσία «Ποταμάκι» στην Πάλαιρο.

  • Οι συνοδοί – γονείς, είναι υπεύθυνοι για το κάθε παιδί που συνοδεύουν, ΟΙ ΙΔΙΟΙ και ΟΧΙ τα μέλη του συλλόγου Hobbyland ούτε ο Δήμος Ακτίου- Βόνιτσας.
  • Στις 1:00 το μεσημέρι τα παιδιά θα συγκεντρωθούν ώστε να επισκεφτούμε την Πάλαιρο για φαγητό. Εκεί θα δοθεί χρόνος μέχρι τις 4:00  το μεσημέρι όπου και θα αναχωρήσουμε για την Βόνιτσα.
  • Στις 4:30 το λεωφορείο θα σταματήσει στο πάρκινγκ στην Βόνιτσα.

Περισσότερες πληροφορίες στο 6938392974.

Ο αριθμός των συμμετοχών θα είναι 90, τα παιδιά θα χωριστούν σε 3 ηλικιακά γκρουπ και σε κάθε γκρουπ θα επιλεχθούν από 30 παιδιά. Αυτοί οι 30 θα επιλεχθούν με βάση των βαθμό τους στον διαγωνισμό ζωγραφικής που θα γίνει το Σαββάτο 17 Αυγούστου στην Πλατεία Δημαρχείου.

Όλες οι πληροφορίες και οι όροι συμμετοχής ΕΔΩ.

1η Μέρα

Σαββάτο 17 Αυγούστου – Οι εγγραφές θα γίνονται από τις 19:00 στην πλατεία Δημαρχείου μόνο με τους συνοδούς των παιδιών, καθώς θα πρέπει οι κηδεμόνες τους να συμφωνήσουν με τους όρους του προγράμματος. Στις 20:00 το 1ο γκρουπ θα ξεκινήσει τον διαγωνισμό, στις 21:00 το 2ο και στις 21:00 το 3ο γκρουπ.

1ο γκρουπ: 7 & 8 ετών
2ο γκρουπ: 9 & 10 ετών
3ο γκρουπ: 11 & 12 ετών

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος