Το Σάββατο 18 Μαΐου

Προεκλογική συγκέντρωση για τους ετεροδημότες της Αθήνας θα πραγματοποιήσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου Σταύρος Καμμένος, επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας». Στην συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί ομιλία του κ. Καμμένου και παρουσίαση του ψηφοδελτίου του.

Η συγκέντρωση θα λάβει χώρα το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 και ώρα 14:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο εργαζομένων ΟΤΕ, οδός 3ης Σεπτεμβρίου 110.

Συνάντηση με τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας

Την Παρασκευή 10 Μαΐου, κλιμάκιο της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας» με επικεφαλής τον κ. Σταύρο Καμμένο πραγματοποίησε συνάντηση με τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου τους ενημέρωσαν για σημαντικά θέματα που τους απασχολούν, όπως η διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του Δήμου, οι ελλείψεις προσωπικού, η υγιεινή και ασφάλεια στους χώρους εργασίας, η έγκαιρη προμήθεια μέσων ατομικής προστασίας, η σωστή διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, η τήρηση των νόμιμων διαδικασιών αναφορικά με την πλήρωση θέσεων ευθύνης, τα προβλήματα που υπάρχουν στην προσχολική αγωγή κ.α.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου, Σταύρος Καμμένος διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι ήταν και είναι στο πλευρό τους, σε κάθε δίκαιο αίτημά τους, ενώ δεσμεύτηκε για κοινή προσπάθεια να μην καταλήξουν σε ιδιώτες κρίσιμοι τομείς των υπηρεσιών του Δήμου.

Έγινε διεξοδική συζήτηση για την λειτουργία των δημοτικών παιδικών σταθμών μετά την διετή προσχολική εκπαίδευση στον Δήμο Αγρινίου. Μάλιστα, σχολιάζοντας τις εξελίξεις, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι είναι «θετική η αναβάθμιση της εκπαίδευσης των βρεφονηπιοκόμων με την ανωτατοποίηση των σχολών τους και η μείωση του ωραρίου τους και είναι αναγκαία η μόνιμη πρόσληψη στους παιδικούς σταθμούς και εξειδικευμένου προσωπικού για τα παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΕΕΑ)».

Με αφορμή την Παιδεία, ο κ. Καμμένος επιτέθηκε στον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου τονίζοντας ότι: «Δεν αξιοποίησε ουσιαστικά και έγκαιρα τα χρηματοδοτικά εργαλεία και τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ όπως π.χ. την επιπρόσθετη χρηματοδότηση 558.300,00 ευρώ του Υπ.Εσωτερικών (22-2-2018) ή και την τελευταία επιχορήγηση του προγράμματος Φιλόδημος ΙΙ ειδικά για την αναβάθμιση δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών ύψους 950.000,00 ευρώ».

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος