Στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+

Μία ακόμα επίσκεψη στο εξωτερικό πραγματοποίησε το ΕΠΑΛ Μακρυνείας, στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ (στο οποίο συμμετέχει ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια). Αυτή τη φορά το σχολείο επισκέφτηκε την Γερμανία και συγκεκριμένα το Βερολίνο.

Δεκαέξι (16) μαθητές και δύο καθηγητές, για 16 ημέρες, από 28 Μαρτίου έως και 12 Απριλίου 2019, συμμετείχαν σε πρόγραμμα με τίτλο «Ενεργειακή εκμετάλλευση βιομάζας για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας».

«Οι εκπαιδευτές, αλλά και οι συνεργάτες – προσωπικό των φορέων φιλοξενίας ήταν πραγματικά άψογοι. Όσον αφορά δε του μαθητές μας; Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι τα οφέλη που αποκόμισαν από την όλη διαδικασία είναι πράγματι πολλά και σημαντικά για την ίδια την εξέλιξη τους. Εμπειρία ζωής θα χαρακτηρίζαμε τα προγράμματα ERASMUS+ και είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που μας δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχουμε.

Και συνεχίζουμε, με γνώμονα πάντα το συμφέρον των μαθητών μας, των παιδιών μας, γιατί για εμάς είναι κάτι παραπάνω από παιδιά μας, να συμμετέχουμε σε τέτοια προγράμματα, γιατί το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το προετοιμάζουν!» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Διευθύντρια του Σχολείου Χριστίνα Βούλγαρη.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος