Αντωνόπουλος: «Το Μεσολόγγι είναι η παρακαταθήκη εθνικών αγώνων και πολιτισμού, που πρέπει να αξιοποιήσουμε»

Στο Μεσολόγγι για το ιστορικό Πανηγύρι του Αη Συμιού βρέθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στην Αιτωλοακαρνανία Βασίλης Αντωνόπουλος.

Είχε διάλογο με πολίτες, μίλησε για τις ανάγκες τους, ενώ εξέφρασε τη θέση πως ο πολιτιστικός και πολιτισμικός πλούτος της περιοχής είναι από τα ισχυρότερα «χαρτιά» που έχει στα χέρια της η Αιτωλοακαρνανία, αλλά και η Ελλάδα γενικότερα.

«Δεν είναι μόνο η φυσική ομορφιά και το τοπίο, δεν είναι μόνο η πλούσια γη… Είναι η ιστορία, ο πολιτισμός και τόσες άλλες λέξεις και έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες με το Μεσολόγγι, που είναι να απορεί κανείς πώς ετούτη εδώ η πόλη δεν ανήκει στη λίστα με τα πλέον τουριστικά μέρη της χώρας. Αυτή είναι μια μεγάλη αποτυχία ημών των Αιτωλοακαρνάνων που πρέπει να ανατρέψουμε», σημείωσε ο κ. Αντωνόπουλος σε συζήτηση που είχε με Μεσολογγίτες κατά τη διάρκεια των τριήμερων εκδηλώσεων για τον Αη Συμιό.

Μετά την επίσκεψή του στην πρωτεύουσα του Νομού, μετέβη σε χωριά της Δημοτικής Ενότητας Οινιαδών. Συνομίλησε με κατοίκους στα χωριά της Μάστρου, της Γουριάς, του Πενταλόφου, του Λεσινίου, της Κατοχής, του Νεοχωρίου και της Μαγούλας. Του εξέθεσαν τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και ζήτησαν την επίλυση προβλημάτων άρδευσης και ύδρευσης.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος