Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κ. Λύρο είχε ο Λ. Δημητρογιάννης

Ζητήματα ιδιαίτερης σημασίας που αφορούν τόσο τον Δήμο Μεσολογγίου, όσο και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο Μεσολογγίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος, Φυσικών Πόρων και Χωροταξίας Λάμπρος Δημητρογιάννης και ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Κώστας Λύρος.

Στη συνάντηση, παρουσία και υπηρεσιακών στελεχών της Περιφέρειας και του Δήμου, συζητήθηκε το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, της προστασίας αλλά και ανάδειξης των οικοσυστημάτων της περιοχής, αλλά και της ενεργειακής εξοικονόμησης. Για όλα συμφωνήθηκε να υπάρξουν επιμέρους τεχνικές συναντήσεις και μέσω διαρκούς συνεργασίας «να προκύψουν απτά αποτελέσματα και μάλιστα, το συντομότερο δυνατό», όπως χαρακτηριστικά επισημάνθηκε.

Σε δήλωσή του μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Δημητρογιάννης εξέφρασε την ικανοποίησή του, σημειώνοντας τα εξής: «Ως στελέχη της νέας Περιφερειακής Αρχής κάνουμε ήδη πράξη τη βούληση του Περιφερειάρχη, Νεκτάριου Φαρμάκη, να απευθυνόμαστε εμείς πρώτοι στους φορείς, επιζητώντας λύσεις προς όφελος της κοινωνίας. Σε αυτό το πλαίσιο, η διαρκής συνεργασία μας με τους Δήμους αποτελεί βασική προϋπόθεση επιτυχίας, όχι προσωπικής, αλλά συλλογικής. Είμαι βέβαιος ότι το αποτέλεσμα θα είναι καλό και αποδέκτης του θα είναι το σύνολο των πολιτών σε κάθε περιοχή της Δυτικής Ελλάδας». 

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος