Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, επισκέπτεται τη Δυτική Ελλάδα και στο πλαίσιο της επίσκεψής του πραγματοποιεί σειρά συναντήσεων και επαφών με υπηρεσιακούς παράγοντες και τοπικούς Φορείς.

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, συνεχίζοντας τον κύκλο των επισκέψεων του στην Περιφέρεια και συνοδευόμενος από τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, επισκέφτηκε τη Δευτέρα (28/11) την έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας. Εκεί τον υποδέχτηκε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγος Φώτιος Τσόλκας και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, Ταξίαρχος Ιωάννης Σεϊντής.

Ο κ. Αρχηγός πραγματοποίησε ομιλία στους Αξιωματικούς των Υπηρεσιών της Αχαΐας και ακολούθησε συνάντηση του με τα Προεδρεία των Συνδικαλιστικών Ενώσεων Αξιωματικών Δυτικής Ελλάδας και Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε διαδοχικά το Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστο Νικολάου, τον Μητροπολίτη Ηλείας Σεβασμιώτατο κ.κ. Γερμανό και το Δήμαρχο Πύργου κ. Γαβρίλη Λιάτση. Ακολούθως επισκέφτηκε τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας στον Πύργο, όπου τον υποδέχτηκε ο Διευθυντής της, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος και πραγματοποίησε ομιλία στους Αξιωματικούς των Υπηρεσιών.

Συναντήθηκε επίσης με τον Πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ και μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης ΙΡΑ, Υποστράτηγο (ε.α.) Νικόλαο Μαρούντα, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, Υπαστυνόμο Α’ Ηλία Παναγούλη και τον Πρόεδρο των απόστρατων αστυνομικών Ηλείας, κ. Χρήστο Θαλασσοχώρη. Ο κ. Αρχηγός, ολοκληρώνοντας τις συναντήσεις του, επισκέφτηκε τον Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολο Κατσιφάρα, τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγο (ε.α.) Δημήτριο Δραβίλα και τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κωνσταντίνο Πελετίδη.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων και συναντήσεων ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε εκτενώς σε θέματα αστυνομικού και ευρύτερου ενδιαφέροντος, που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες και τους πολίτες των περιοχών αυτών καθώς και το αστυνομικό προσωπικό που υπηρετεί στις περιοχές της Αχαΐας και της Ηλείας.

Οι επισκέψεις του κ. Αρχηγού συνεχίζονται και την Τρίτη (29/11) σε αστυνομικές Υπηρεσίες και Φορείς της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ αυτή την ώρα βρίσκεται στο Αγρίνιο και θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Δημαρχείο Αγρινίου.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος