Γνωστά ονόματα του ποδοσφαίρου και… όχι μόνο στο Αγρίνιο

Το Αγρίνιο θα φιλοξενήσει το 1ο Ευρωπαϊκό Τουρνουά Footvolley επί Ελληνικού εδάφους το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018. Διοργανώνεται από την «Footvolley Greece 2001», τον Παναιτωλικό και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Το Footvolley είναι ένα καινούριο και συνεχώς αναπτυσσόμενο άθλημα, το οποίο συνδυάζει την άσκηση, τη διασκέδαση και την ευεξία. Παίζεται σε γήπεδο με άμμο, παρόμοιο με αυτό του beach volley και οι αθλητές αγωνίζονται με όλα τα μέρη του σώματος εκτός από τα χέρια.

Στην Ελλάδα διεξάγονται τουρνουά Footvolley από το 2001 με μεγάλη επιτυχία. Οι φίλαθλοι έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά διάσημους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, να απολαύσουν το παιχνίδι, να έρθουν κοντά στον αθλητισμό και τα οφέλη του.

Giovanni, Castillo, Elias, Carembeu, Luciano, Bermudew, Ivic, Οκκάς, Χούτος και άλλοι γνωστοί ποδοσφαιριστές, έχουν αγωνιστεί σε διάφορα τουρνουά που διοργανώθηκαν στην Ελλάδα και αποτέλεσαν πόλο έλξης για το φίλαθλο κοινό.

Τώρα, για πρώτη φορά θα διεξαχθεί Ευρωπαϊκό Τουρνουά στη χώρα μας με συμμετοχή κορυφαίων ομάδων και αθλητών, που εγγυόνται την επιτυχία του. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλες δραστηριότητες με στόχο τη διασκέδαση του κοινού.

Διάθεση του χώρου αναψυχής και διασκέδασης του Emileon. Πάρτι καλωσορίσματος, λειτουργία bar, Vip περιοχής, παρουσία Djs και παρουσιαστή, διαγωνισμοί για τους θεατές, εκθέσεις προώθησης, χορευτές κ.α.

Καλεσμένοι θα είναι οι Χριστίνα Σταρακά, Μάκης Μπελεβώνης, Marcelo Da Costa, Μιχάλης Μουρούτσος, Στέλιος Κρητικός και η Κατερίνα Στικούδη…

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος