«Έξι και σήμερα για την μεγάλη αλλαγή!» ανέφερε στον χαιρετισμό του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης

Χαιρετισμό στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα απηύθυνε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, το απόγευμα της Δευτέρας 20 Μαΐου 2019. «Το μέλλον δεν σταματά! Μας δίνει ραντεβού στην κάλπη της Κυριακής. Και θα είμαστε όλοι εκεί. Έξι και σήμερα, για τη μεγάλη νίκη και τη μεγάλη αλλαγή στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Φαρμάκης.

Εξέφρασε δε την πεποίθηση πως η παράταξή του «Όλα από την Αρχή» εκπροσωπεί τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας.

«Σήμερα πια το ξέρω: Είμαστε οι περισσότεροι! Η σπίθα έγινε φλόγα και η φλόγα έγινε φωτιά που την προσεχή Κυριακή θα κάψει κάθε παλιό και φθαρμένο στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και όλους όσους το εκπροσωπούν και το υπηρετούν» υπογράμμισε ο κ. Φαρμάκης, τονίζοντας πως η απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή κούρασε με την ανικανότητά της να ξεκολλήσει την περιοχή από τον πάτο της Ελλάδας και της Ευρώπης, ακόμα και με τις πολιτικές μεταμορφώσεις της.

Απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, δήλωσε περήφανος για την εντολή που όπως είπε του έδωσε «να υπηρετήσει το σύνολο των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς, με πείσμα και πάθος για την αλήθεια, την λογική και την πραγματική πρόοδο», προσθέτοντας τα εξής: «Πάνω απ’ όλα όμως, είμαι περήφανος για τον τόπο μου. Ξέρω τις δυνατότητές μας. Έχουμε τη γη και το νερό. Έχουμε ιστορία και πολιτισμό. Έχουμε Αρχαία Ολυμπία και Άγιο Ανδρέα. Μεσολόγγι και Καλάβρυτα. Λάδωνα και Αχελώο. Στροφυλιά και Καϊάφα. Έχουμε τα πάντα. Κι όμως, παραμένουμε για πολλά χρόνια φτωχοί και ανυπόληπτοι. Γιατί πιστέψαμε εκείνους που τον προοδευτισμό τον έκαναν ιδιοκτησία τους και με παραμύθια της Χαλιμάς, κορόιδεψαν πολλούς και για πολύ καιρό. Τώρα πια όμως, ξέρουμε. Η πραγματική αλλαγή δεν έρχεται με ωραία λόγια. Αλλά με ωραίες πράξεις. Και είμαστε έτοιμοι γι’ αυτές τις πράξεις…».

Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης επεσήμανε πως «η Δυτική Ελλάδα, που τόσα πολλά υπέφερε από τον λαϊκισμό, θα στείλει το πιο ηχηρό μήνυμα σε όλη τη χώρα» και υπογράμμισε την πίστη του, ότι ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί πολλές ακόμα φορές την περιοχή ως Πρωθυπουργός, αλλά και ως φίλος και συμπαραστάτης της Δυτικής Ελλάδας στη μεγάλη προσπάθεια οικονομικής ανασυγκρότησης και ανάπτυξης που θα ξεκινήσει. «Έχουμε πολλά να κάνουμε για να κερδίσουμε τα χαμένα χρόνια και να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Και είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό!» τόνισε, καλώντας στο βήμα της ομιλίας τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας…

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος