Στην αποστολή της εθνικής ομάδας canoe kayak sprint κλήθηκε η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου Πέπη Ντρε και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και το Μεσολόγγι στο 14ο θερινό Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό φεστιβάλ νέων στην Ουγγαρία από τις 22 έως τις 30 Ιουλίου 2017. Η Πέπη είναι η δεύτερη αθλήτρια του ΝΟΜ με τη φανέλα της Εθνικής, μετά την Αθηνά Κέκελου που πήγε το 2014.

Η Πέπη προπονείται καθημερινά στην λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου με την στήριξη του Ομίλου και των γονιών της. Σε μια πολύ δύσκολη εποχή για τον αθλητισμό και ειδικά στην επαρχία, η Πέπη αποδεικνύει ότι εάν έχεις πίστη στον στόχο και αγαπάς αυτό που κάνεις, μπορείς να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Η λιμνοθάλασσα αποτελεί το ιδανικό προπονητικό πεδίο για το canoe kayak sprint.

Το ΔΣ του Ν.Ο. Μεσολογγίου ευχαριστεί τον προπονητή Δημήτρη Διαμαντόπουλο για «την πολύ καλή δουλειά που κάνει στα τμήματα ανάπτυξης canoe kayak και τον ομοσπονδιακό προπονητή Ισαάκ Βερενίδη που παρακολουθεί το προπονητικό πρόγραμμα της Πέπης. Ας στηρίξει η πόλη έμπρακτα τον Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου και μπορεί σύντομα να έχουμε Ολυμπιονίκη…» καταλήγει.

Στο μεταξύ, θυμίζουμε, στις 24-25 Ιουνίου διεξάγεται διασυλλογικός αγώνας canoe kayak open race με την ονομασία «Διάπλους της Λ/Θ Μεσολογγίου-Αιτωλικού 2017». Λεπτομέρειες και την προκήρυξη του αγώνα θα τις βρείτε στο site www.nommes.gr.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος