Ελαιόλαδο, ελιές, μέλι, ζυμαρικά, σταφίδες, γαλακτοκομικά είδη, ποτά και αυγοτάραχο μεταξύ των προϊόντων που παρουσιάστηκαν – Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας και της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης

Περισσότεροι από 48 εκθέτες – παραγωγοί από Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα και Ηλεία παρουσίασαν στην 84η ΔΕΘ τα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας προϊόντα που παράγονται στη Δυτική Ελλάδα.

Η Περιφέρεια και η Αγροδιατροφική Σύμπραξη ΠΔΕ έδωσαν γι’ ακόμη μία φορά τη δυνατότητα ν’ αναδειχθεί ο αγροδιατροφικός πλούτος της περιοχής. Ελαιόλαδο, ελιές, μέλι, ζυμαρικά, σταφίδες, γαλακτοκομικά είδη, ποτά και αυγοτάραχο είναι ορισμένα μόνο απ’ τα προϊόντα που κέρδισαν τις εντυπώσεις των επισκεπτών στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη συμμετείχε με δικό της περίπτερο στην έκθεση «Η Ελλάδα στο … πιάτο μας», στο πλαίσιο του 7ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Γεύσεων. Οι εκθέτες είχαν τη δυνατότητα να προβάλλουν και να προωθήσουν την εταιρική τους ταυτότητα και, παράλληλα, ν’ αναπτύξουν νέες επιχειρηματικές συνεργασίες εντός κι εκτός συνόρων.

Πλήθος επισκεπτών βρέθηκαν στο περίπτερο και δοκίμασαν ποικιλίες γεύσεων από τα παραγόμενα παραδοσιακά προϊόντα της Δυτικής Ελλάδας.

Την Περιφέρεια εκπροσώπησαν, ο Γενικός Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Σταύρος Βέρρας και ο Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας Βασίλειος Μιχαλόπουλος.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος