Στα περίπτερα όλης της Αιτωλοακαρνανίας κυκλοφορεί η Εβδομαδιαία Εφημερίδα «Αναγγελία» (έκδοση 693) από το πρωί της Παρασκευής (17/3), διαθέτοντας το μοναδικό ένθετο Μικρών Αγγελιών στο Νομό. Διαβάστε σε αυτή την έκδοση συνέντευξη του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Νίκου Καραγεώργου και του σκηνογράφου Δημήτρη Δήμα για την παράσταση «Οι κακοί του Σαίξπηρ».

Στην τρέχουσα έκδοση, όπως πάντα, μπορείτε να διαβάσετε επίκαιρα άρθρα του Παντελή Φλωρόπουλου, τα σατιρικά σκίτσα του Χρήστου Παπανίκου και ένα ακόμη «επεισόδιο» της Βάσως Καρροπούλου. Διαβάστε επίσης το νέο άρθρο της Έρσης Βλάχου με τίτλο «5 second rule: Ισχύει;», το νέο άρθρο διατροφής της Ελένης Νικολάου με τίτλο «Μπορούμε να συνδυάσουμε ψωμί με κρέας;», αλλά και το πρώτο μέρος του θέματος του Αριστείδη Μπαρχαμπά: «Οδοιπορικό στην ποδιά της Κυραβγένας».

Στην έκδοση αυτή θα βρείτε 27 αγγελίες για ανοιχτές θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις ή σε ιδιώτες στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και τις αγγελίες εργασίας του skywalker για τη Δυτική Ελλάδα. Δείτε επίσης ποιες άλλες θέσεις εργασίας ανοίγουν στο Αγρίνιο και το Νομό Αιτωλοακαρνανίας γενικότερα, αλλά και τις αλλαγές που έγιναν στον Δήμο Αγρινίου και του Αντιδημάρχους.

Τέλος διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις και σχόλια του Γιάννη Τσιρώνη και του Κωνσταντίνου Φλωρόπουλου για τον Παναιτωλικό και τον ΑΟ Αγρινίου αντίστοιχα.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος