Στα περίπτερα όλης της Αιτωλοακαρνανίας κυκλοφορεί η Εβδομαδιαία Εφημερίδα «Αναγγελία» (έκδοση 678) από το πρωί της Παρασκευής (2/12), διαθέτοντας το μοναδικό ένθετο Μικρών Αγγελιών στο Νομό.

Στην τρέχουσα έκδοση, όπως πάντα, μπορείτε να διαβάσετε επίκαιρα άρθρα του Παντελή Φλωρόπουλου, τα σατιρικά σκίτσα του Χρήστου Παπανίκου και ένα ακόμη «επεισόδιο» της Βάσως Καρροπούλου. Διαβάστε επίσης το νέο άρθρο διατροφής της Ελένης Νικολάου για «Τα φρούτα του χειμώνα!» και το νέο άρθρο της Έρσης Βλάχου με τίτλο «Πώς θα περάσετε τα Χριστούγεννα;».

Στην έκδοση αυτή θα βρείτε πάνω από 15 ανοιχτές θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή, ενώ μπορείτε να διαβάσετε πληροφορίες για τα τρία νέα προγράμματα που ετοιμάζει ο ΟΑΕΔ μέσα στον Δεκέμβριο, τα οποία θα αποφέρουν 54.000 προσλήψεις. Δείτε επίσης τι προγραμματίζεται για τα Χριστούγεννα στο Αγρίνιο και ποια έργα Κοινωνικής Πρόνοιας εντάχθηκαν στο νέο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας. Τέλος βρείτε στις σελίδες της «Α» αγγελίες εργασίας του skywalker.gr για την Δυτική Ελλάδα και διάφορες άλλες ενδιαφέρουσες ειδήσεις της εβδομάδας.

Τέλος διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις και σχόλια του Γιάννη Τσιρώνη και του Κωνσταντίνου Φλωρόπουλου για τον Παναιτωλικό.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος