Περιοδεία της Σταρακά στον Αράκυνθο

Η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου και Αντιπεριφερειάρχης Χριστίνα Σταρακά περιόδευσε την Τρίτη 7 Μαΐου στην Δημοτική Ενότητα Αρακύνθου. Πλαισιωμένη από υποψηφίους του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς» επισκέφτηκε τις κοινότητες Ζευγαράκι, Άνω και Κάτω Κεράσοβο, Παπαδάτες, Ματαράγκα και Γραμματικού.

Η κα. Σταρακά έκανε λόγο για στασιμότητα και αδράνεια από την σημερινή Δημοτική Αρχή σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα, την αγροτική οδοποιΐα και τις βασικές υποδομές στην περιοχή.

Απευθυνόμενη στους κατοίκους της περιοχής η υποψήφια Δήμαρχος εστίασε στις προγραμματικές θέσεις του Συνδυασμού της τονίζοντας την «αναγκαιότητα αλλαγής πολιτικής στις δημοτικές ενότητας, ώστε να παραμείνουν ζωντανά τα χωριά μας». Όπως τόνισε η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου, βασική θέση του Συνδυασμού της είναι «η ισόρροπη ανάπτυξη και η άρση των ενδοδημοτικών ανισοτήτων, μέσα από ολοκληρωμένες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες».

Κατά την διάρκεια της περιοδείας διανεμήθηκε έντυπο υλικό με τις δεσμεύσεις του Συνδυασμού και της Χριστίνας Σταρακά για την δημοτική ενότητα Αρακύνθου.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος