Με γρήγορους ρυθμούς προχωρά η τροφοδοσία των καταστημάτων Μαρινόπουλος, ένω ήδη ή εικόνα στα περισσότερα καταστήματα αλλάζει με την πινακίδα Σκλαβενίτης να έχει αναρτηθεί.

Η ανάρτηση των νέων πινακίδων Σκλαβενίτη σε πρώην καταστήματα Μαρινόπουλου που πέρασαν στο δίκτυο της αλυσίδας άρχισε από τα καταστήματα της περιφέρειας και επεκτάθηκε σταδιακά και στην Αττική από την 1η Μαρτίου, όπου και παρέμειναν κλειστά προκειμένου να γίνει η αλλαγή στις ταμειακές μηχανές.

Σύμφωνα με το dikaiologitika.gr, οι αποκαθηλώσεις ταμπελών της Μαρινόπουλος και Carrefour από τα εκατοντάδες καταστήματα της πρώην Μαρινόπουλος που περιήλθαν στην εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη, σηματοδοτώντας και το επίσημο πέρασμά τους στον Σκλαβενίτη, συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς. Αξίζει να σημείωσουμε ότι οι σακούλες φέρουν το λογότυπο της «Σκλαβενίτης» όμως πολλοί υπάλληλοι συνεχίζουν να φορούν τα ρούχα που φέρουν το σήμα της Μαρινόπουλος.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της εταιρείας η αλλαγή της εμφάνισης των καταστημάτων και η μετατροπή τους σε Σκλαβενίτης θα γίνει σταδιακά με στόχο μέχρι το τέλος του μήνα να έχει ολοκληρωθεί η μετατροπή στο σύνολο των καταστημάτων που ανήκαν στο δίκτυο της Μαρινόπουλος. Η πλήρης τροφοδοσία του δικτύου των καταστημνάτων που πέρασαν στον έλεγχο της εταιρείας Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος