Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο στο Αγρίνιο στις 22 Σεπτεμβρίου

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στο Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο που διοργανώνουν με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης “Europe Direct Patras” Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, με θέμα: «Η Συζήτηση για το Μέλλον της ΕΕ: Ελλάδα – Ευρώπη: Προκλήσεις και Προοπτικές».

Το συνέδριο θα υλοποιηθεί την Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, στις 10:30 π.μ., στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας (Παπαστράτου 53) στο Αγρίνιο.

Το «παρών» θα δώσουν, μεταξύ άλλων, οι ευρωβουλευτές Μιχάλης Κεφαλογιάννης και Μαρία Σπυράκη.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης του Αγρινίου ΕΔΩ.

Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 10.00, θα λάβει χώρα αντίστοιχη εκδήλωση στην Πάτρα στο Θέατρο Royal, (Ακτή Δυμαίων 51).

Ενόψει της έναρξης λειτουργίας της Μικρής Περιμετρικής Πατρών και του ταυτόχρονου εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας χωρίς αυτοκίνητο, την ίδια ημέρα και ώρα 19.00, θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Ρωμαϊκού Υδραγωγείου, εκδήλωση με θέμα: «Φεγγαράδα στους δρόμους του ΕΣΠΑ».

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στο κοινό και θα μεταδοθεί μέσω livestreaming στη σελίδα του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα στο Facebook.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος