«Αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς» λένε οι ΓΟΕΒ Αχελώου και Πηνειού-Αλφειού

Με ανακοίνωσή του, ο ΓΟΕΒ Αχελώου διαμαρτύρεται για την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (4/10) στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τις Υποδομές εγγείων βελτιώσεων χωρίς να κληθούν οι Γ.Ο.Ε.Β. Αχελώου και Γ.Ο.Ε.Β. Πηνειού – Αλφειού.

Η ανακοίνωση:

«Μόλις ενημερωθήκαμε ότι, σήμερα (σ.σ. Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ.) στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, πραγματοποιείται ενημερωτική συνάντηση στα πλαίσια της εκχώρησης από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 στην ΕΥΔ/ΠΔΕ της Δράσης 4.3.1.: Υποδομές εγγείων βελτιώσεων» με τη συμμετοχή των Δημάρχων της Περιφέρειας, των Αντιπεριφερειαρχών και των Διευθυντών των εμπλεκόμενων Υπηρεσιών και με θέμα την υποβολή προτάσεων έργων (πράξεων) προκειμένου να ενταχθούν και να χρηματοδοτηθούν από την παραπάνω δράση.

Οι Γ.Ο.Ε.Β. Αχελώου και Γ.Ο.Ε.Β. Πηνειού – Αλφειού δεν κλήθηκαν ποτέ να συμμετάσχουν σε αυτή την ενημερωτική συνάντηση-σύσκεψη, καίτοι είναι άμεσα ενδιαφερόμενοι για την ένταξή τους στην παραπάνω δράση.

Οι Γ.Ο.Ε.Β. Αχελώου και Γ.Ο.Ε.Β. Πηνείου – Αλφείου διαμαρτύρονται εντονότατα για την σκόπιμη παράλειψη αποστολής πρόσκλησης στους Οργανισμούς μας για συμμετοχή στην παραπάνω ενημερωτική συνάντηση.

Αυτό συνεπάγεται πως οι παραπάνω φορείς εξουσίας αποφασίζουν ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ διότι το εν λόγω πρόγραμμα αφορά κυρίως τους Ο.Ε.Β.

Οι οργανισμοί μας επανειλημμένα προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν μια ανάλογη συνάντηση και δεν βρήκαν ανταπόκριση από καμία από τις ανωτέρω εμπλεκόμενες υπηρεσίες.»

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος