Το Κεντρικό Τμήμα Αυτοδιοίκησης (Κ.Τ.Α.) του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, διοργανώνει Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Τοπικής Αυτοδιοίκησης Δυτικής Ελλάδας. Η Συνδιάσκεψη θα γίνει το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013, στις 10:30πμ, στην Πάτρα στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου στην Πλατεία Γεωργίου.

Σκοπός της είναι ο συντονισμός των αυτοδιοικητικών δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με στόχο την μεγιστοποίηση (καθώς αναφέρει σχετική ανακοίνωση) “…της παρέμβασής μας στις τοπικές κοινωνίες, με στόχο τον εντοπισμό των τοπικών προβλημάτων και την αντιμετώπισή τους, τη διερεύνηση των δυνατοτήτων αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης των τοπικών κοινωνιών και της δημιουργίας του δικού μας οράματος για την ανάπτυξη της Περιφέρειας μακριά από τις πολιτικές της λιτότητας, της κοινωνικής υποβάθμισης και των απατηλών ψευδαισθήσεων των θησαυρών υδρογονανθράκων. Η συνδιάσκεψη αφορά τόσο τον α΄, όσο και τον β΄ βαθμό αυτοδιοίκησης”.

Καλούνται να συμμετάσχουν: Οι εκλεγμένοι στα διάφορα σώματα (δημοτικοί σύμβουλοι, διαμερισματικοί σύμβουλοι, περιφερειακοί σύμβουλοι κ.λπ.). Υποψήφιοι / υποψήφιες στα όργανα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Εργαζόμενοι / εργαζόμενες στις υπηρεσίες της τοπικής αυτοδιοίκησης. Κάθε άλλος που θέλει να εργαστεί στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Στην συνδιάσκεψη θα παραβρεθούν ο Κώστας Πουλάκης μέλος της γραμματείας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, υπεύθυνος για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης και μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ ο Σπύρος Τζόκας συντονιστής της Γραμματείας του Κ.Τ.Α. του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ και ο Παναγιώτης Σκούτας μέλος της Γραμματείας του Τμήματος Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ. Θα επακολουθήσει ευρεία συζήτηση για τα τοπικά ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Περιοχής Δυτικής Ελλάδας.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος