Τι είπε ο Πρωθυπουργός

Αναφορές στην σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό και την ολοκλήρωση της Αμβρακίας Οδού έκανε στην 84η ΔΕΘ ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου Φώτη Καλύβα από το gnomip.gr, ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για τα δύο σημαντικά οδικά έργα της Αιτωλοακαρνανίας.

Η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Έχω ζητήσει από τον αρμόδιο υπουργό να διερευνήσει όλες τις επιλογές, ειδικά για το ζήτημα της Πατρών-Πύργου, όπου γνωρίζετε πολύ καλά τα προβλήματα που κληροδοτήσαμε, και ότι γίνει πρέπει να γίνει με τη σύμφωνη γνώμη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Πολύ σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε την τελική μας πρόταση για το πώς θα υλοποιηθεί αυτό το έργο. Το ίδιο και για τις λοιπές εκκρεμότητες στην Αιτωλοακαρνανία, για το πώς θα ξεμπλοκάρει το τελικό κομμάτι της Αμβρακίας και για τη σύνδεση Αγρινίου αλλά και για τη σιδηροδρομική γραμμή του λιμανιού της Πάτρας».

Ο κύριος Μητσοτάκης κλείνοντας την απάντησή του ανέφερε πως σύντομα θα βρεθεί στην Αχαϊκή πρωτεύουσα για ν’ αναπτύξει τα σχέδια της κυβέρνησης για την ευρύτερη περιοχή.

ΠΗΓΗ

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος