«Παράδοξες» και αδικαιολόγητες μειώσεις στα ποσά που καταβλήθηκαν σε συνταξιούχους

Από το απόγευμα της Πέμπτης 28 Ιουνίου, έχει ξεκινήσει η σταδιακή πληρωμή των συντάξεων Ιουλίου για όλα τα Ταμεία. Συνταξιούχοι όμως είδαν «παράδοξες» και αδικαιολόγητες μειώσεις στα ποσά που τους καταβλήθηκαν.

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε ορισμένους συνταξιούχους του ΙΚΑ αφού πηγαίνοντας στις τράπεζες για να δουν τα ποσά που τους καταβλήθηκαν από τις συντάξεις του Ιουλίου διαπίστωσαν ότι το ποσό που τους καταβλήθηκε είναι «τσεκουρεμένο».

Σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika.gr, υπάρχουν συνταξιούχοι που είδαν ακόμη να μην τους έχει καταβληθεί και το ένα τρίτο της σύνταξης. Ο ΕΦΚΑ ήδη έχει ενημερωθεί και έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να βρει τι έχει συμβεί αφού οι μειώσεις αυτές είναι αδικαιολόγητες.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι συνταξιούχοι θα έχουν δει τις συντάξεις του Ιουλίου του 2018, στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς μέχρι τις 03 Ιουλίου.

Η αρχή έγινε με τους συνταξιούχους του ΙΚΑ, του Δημοσίου και του ΝΑΤ.

Αναλυτικά:

Το Δημόσιο πλήρωσε τις συντάξεις σήμερα 29 Ιουνίου 2018 ημέρα Παρασκευή.
Το ΙΚΑ πλήρωσε τις συντάξεις σήμερα 29 Ιουνίου 2018 ημέρα Παρασκευή.
Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 02 Ιουλίου 2018 ημέρα Δευτέρα.
Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 02 Ιουλίου 2018 ημέρα Δευτέρα.
Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ πλήρωσε τις συντάξεις σήμερα 29 Ιουνίου 2018 ημέρα Παρασκευή.
Το ΕΤΕΑΕΠ θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις στις 03 Ιουλίου 2018 ημέρα Πέμπτη.
Τα υπόλοιπα Ταμεία του Υπουργείου Εργασίας πλήρωσαν τις συντάξεις σήμερα τις συντάξεις στις 29 Ιουνίου 2018 ημέρα Παρασκευή.
Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος πληρώθηκαν σήμερα 29 Ιουνίου 2018 ημέρα Παρασκευή.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος