Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου ο Ημιμαραθώνιος – Σε εξέλιξη οι αιτήσεις

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες για την διοργάνωση του 12ου Ημιμαραθώνιου «Μιχάλης Κούσης», που θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου. Όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος μπορούν να ενημερώνονται σε ειδικά περίπτερα που βρίσκονται στον πεζόδρομο της οδού Χ. Τρικούπη (κάτω απ’ το Δημαρχείο) και στην πλατεία Δημοκρατίας.

Εγγραφές για συμμετοχή στον αγώνα θα γίνονται ηλεκτρονικά μέχρι το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στο σάιτ του Δήμου Αγρινίου http://www.cityofagrinio.gr, στον σύνδεσμο του Αγώνα.

Μετά την ημερομηνία αυτή οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην αφετηρία, μέχρι 1 ώρα πριν τον αγώνα, με δική τους ευθύνη χωρίς να μπορούν να εφοδιαστούν με το τσιπ χρονομέτρησης.

Mία ημέρα πριν την διεξαγωγή του Ημιμαραθώνιου, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 19.30, θα πραγματοποιηθεί η Γιορτή του Αθλητή στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου επί της οδού Αναστασιάδη.

Τον Αγώνα διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου, σε συνεργασία με τη Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, τον ΠΑΣ Ιωνικός 80, τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αγρινίου και τον Ορειβατικό Σύλλογο Αγρινίου.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος