Στο επίκεντρο έργα οδοποιΐας και βελτίωσης αθλητικών εγκαταστάσεων

Η έγκριση προτάσεων για την ένταξη σειράς έργων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, προκειμένου να εξασφαλιστεί η χρηματοδότησή τους είναι μεταξύ των θεμάτων που θα απασχολήσουν τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019 και ώρα 16.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του οργάνου (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 & Αμερικής) στην Πάτρα.

Μεταξύ των έργων που δρομολογούνται είναι η βελτίωση και ο εκσυγχρονισμός των δικτύων ύδρευσης των πυρόπληκτων οικισμών Κουνινά Κερνίστα Λόφος και Καλυβίτης στη Δημοτική Κοινότητα Διακοπτού, όπως και στην Τ.Κ. Άνω Διακοπτού».

Το Περιφερειακό Συμβούλιο καλείται επίσης να εγκρίνει την πρόταση για ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων παρεμβάσεων για βελτιώσεις οδικών αρτηριών και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας.

Τη συνεδρίαση θα απασχολήσουν και βελτιώσεις αθλητικών εγκαταστάσεων. Συγκεκριμένα προβλέπεται η αναβάθμιση των γηπέδων στο Τραγανό και στις Θίνες Βαρθολομιού του Δήμου Πηνειού, αλλά και η υποβολή πρότασης για ένταξη της αναβάθμισης του γηπέδου Παναιτωλικού και η διαμόρφωση εκθεσιακών χώρων.

Αναλυτικά η ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης ΕΔΩ.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος