Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη είχε το ΔΣ του Συνδέσμου «ΕΝΑ»

Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Χριστίνα Σταρακά πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου «ΕΝΑ» την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων με σκοπό την ανάδειξη και προβολή του 5ου Συμποσίου Marketing που διοργανώνει ο Σύνδεσμος και το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων & τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών με έδρα το Αγρίνιο.

Τα μέλη του Δ.Σ. αναφέρθηκαν στον χαρακτήρα του φετινού Συμποσίου, ο οποίος θα είναι πιο ανοικτός και θα απευθύνεται τόσο στο σύνολο της τοπικής και εθνικής παραγωγικής βάσης όσο και στο σύνολο της τοπικής κοινωνίας και πανεπιστημιακής κοινότητας. Ακόμη, επισήμαναν το διττό στόχο της σύμπραξης των Επιχειρηματιών της Αιτωλοακαρνανίας και του Πανεπιστημίου, που συνίσταται στη σύνδεση των επιχειρήσεων – τοπικής κοινωνίας – πανεπιστημιακής κοινότητας, καθώς και στην απόκτηση θεσμικής υπόστασης του Συμποσίου, η απήχηση του οποίου με την πάροδο των ετών δύναται να ξεπεράσει τα όρια του Νομού αρχικά και της Περιφέρειας στην συνέχεια. Παράλληλα έγινε συζήτηση για το τεχνικό μέρος της εκδήλωσης καθώς και για τις κοινωνικές δράσεις που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Τα μέλη του Δ.Σ. μετέφεραν τις ανησυχίες και τον προβληματισμό των μελών του Συνδέσμου σχετικά με το φλέγον θέμα της αποκατάστασης της εθνικής οδού στην περιοχή της Κλεισούρας και ενημερώθηκαν για την πορεία και δράση της Περιφέρειας προς την υλοποίηση της αποκατάστασης.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος