Στο Δημαρχείο Ναυπάκτου

Συνάντηση στο Δημαρχείο Ναυπάκτου πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Ναυπακτίας Τάκη Λουκόπουλου και Θέρμου Σπύρου Κωνσταντάρα, με αντικείμενο την κοινή διεκδίκηση των δυο Δήμων λύσεων για ζητήματα που τους αφορούν.

Στη συνάντηση αποφασίστηκε:

  1. Να ενταθούν οι προσπάθειες το αμέσως επόμενο διάστημα για τη συντήρηση του υφισταμένου δρόμου Ναυπάκτου – Θέρμου και κυρίως την διαπλάτυνση των στενών σημείων και γεφυριών, ώστε να υπάρξει καλύτερη οδική προσέγγιση τόσο στις εγκαταστάσεις καγιάκ στον ΧΥΤΑ Βλαχομάνδρας όσο και στο Θέρμο.
  2. Να υπάρξει συνάντηση των Τεχνικών Υπηρεσιών των Δημάρχων και εκπροσώπων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα η εκπόνηση οριστικής μελέτης για το δρόμο Ναυπάκτου – Θέρμου.
  3. Να υπάρξει άμεση συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη με σκοπό την ολοκλήρωση του έργου της πίστας καγιάκ στη θέση «Μπανιά» για χρηματοδότηση κατασκευής θυροφραγμάτων, για αποφυγή φερτών και προστασία του χώρου της πίστας στον Εύηνο.
  4. Να υπάρξει καλύτερη οργάνωση των δυο Δήμων ενόψει της κατασκευής του εργοστασίου διαχείρισης στερεών αποβλήτων στη θέση «Βλαχομάνδρα».
  5. Στενότερη συνεργασία σε θέματα πολιτισμού και τουριστικής πολιτικής των δυο Δήμων.
Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος