«Η ισχύς εν τη ενώσει»

Σε συνέχεια της πρωτοβουλίας που ανέλαβε ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Ιουλίου η πρώτη συνάντηση στο Δημαρχείο, όπου συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των αθλητικών σωματείων καλαθοσφαίρισης του Δήμου.

Παρευρέθηκαν εκ μέρους του Αθλητικού Συλλόγου «Λέων» ο Πρόεδρος Αθανάσιος Νικολακόπουλος, ο πρόεδρος του Α.Γ.Ο. «Γρηγόρης Λιακατάς» Αιτωλικού Παναγιώτης Σταμούλης και ο αντιπρόεδρος του Γ.Σ. «Χαρίλαος Τρικούπης» Επαμεινώνδας Κλάδης. Συμμετείχαν επίσης η αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Σοφία Λαναρά και ο πρώην Πρόεδρος του Α.Σ. «Λέων» Κωνσταντίνος Ηγούμενος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό και εποικοδομητικό κλίμα, ενώ κατά την διάρκειά της συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το μέλλον και τη βιωσιμότητα του μπάσκετ στον Δήμο. Αυτός άλλωστε είναι και ο γενικός σκοπός της πρωτοβουλίας που έλαβε ο κ. Καραπάνος και στην οποία ανταποκρίθηκαν όλα τα σωματεία.

Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση, όπου εκεί πλέον θα γίνει υποβολή, συζήτηση και εξειδίκευση των προτάσεων.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος