Συνάντηση του Δημάρχου Μεσολογγίου με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας

Συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο είχε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μεσολογγίου Νικόλαο Καραπάνο. Συζήτησαν σχετικά με την καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση των υφιστάμενων στρατοπέδων για τη συνεχή ιστορική προβολή της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου και των δεσμών της με τις Ένοπλες Δυνάμεις, αρχής γενομένης από την περίοδο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Οι αποφάσεις θα ανακοινωθούν στο Μεσολόγγι».

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος αναφέρει: «Ο διάλογος που έχει ξεκινήσει ο Δήμος εδώ και αρκετούς μήνες με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας σχετικά με το 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων, συνεχίζεται ενώ κάθε συζήτηση βρίσκεται πλέον στην τελική της ευθεία. Την προσεχή Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου κλιμάκιο του ΥΠΕΘΑ θα επισκεφθεί την Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου πραγματοποιώντας αρχικά συνάντηση στο Δημαρχείο και ακολούθως αυτοψία στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις . Κύριο μέλημά μας ως Δήμος, είναι η διασφάλιση της ιστορικής, κοινωνικής και στρατιωτικής συνέχειας του 2/39 Σ.Ε., έτσι όπως αξίζει και επιβάλλεται από την Ιστορία, είτε της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου είτε του ίδιου του Συντάγματος».

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος