Στο Παπαστράτειο η εκδήλωση

Σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου και ώρα 20.00, στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του Συνδυασμού «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» με επικεφαλής και Υποψήφιο Δήμαρχο Αγρινίου τον Σταύρο Καμμένο.

Την εκδήλωση μπορείτε να παρακολουθήσετε σε live streaming μέσω youtube, ΕΔΩ:

Συνάντηση με τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας και το Σωματείο καθαριστών

Στο μεταξύ, με το Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοαρκαρνανίας, καθώς και το σωματείο καθαριστών-τριών Αιτωλοαρκαρνανίας & Ευρυτανίας «Η Αγία Μαρίνα», συναντήθηκε την Τρίτη 16 Απριλίου ο κ. Καμμένος, συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία».

Η εκπρόσωπος των καθαριστών-στριών κ. Φωτεινή Γρίβα ανέπτυξε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον χώρο εργασίας τους, με κυρίαρχο αυτό της μονιμοποίησης του προσωπικού με βάση την προϋπηρεσία καθώς και τον τρόπο πληρωμής τους, ενώ ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Ευθύµιος Κομματάς έθεσε μεταξύ άλλων το ζήτημα του δημόσιου χαρακτήρα και της ενίσχυσης των υπηρεσιών του Δήμου.

Ο κ. Καμμένος τόνισε την πάγια στήριξη των αιτημάτων των εργαζομένων από την παράταξή του, και στις συναντήσεις του με το σωματείο, αλλά και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Πρότεινε δε, σε συνεργασία μαζί τους, να μην αρκεστούν σε διαπιστώσεις και ευχολόγια και δεσμεύτηκε για νέα συνάντηση σε σύντομο χρονικό διάστημα, προκειμένου να καταρτίσουν συγκεκριμένη πρόταση με νομικά χαρακτηριστικά, που θα κατατεθεί προς όλους τους αρμόδιους φορείς με τη φυσική παρουσία των Εκπροσώπων των ίδιων των εργαζομένων, ώστε να διεκδικηθούν αποτελεσματικά τα αιτήματα, εφόσον είναι πασιφανές ότι επιτελούν διαρκές και απαραίτητο έργο στα σχολεία της πόλης του Αγρινίου.

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε τέλος στις συνθήκες ασφάλειας στους εργασιακούς χώρους των εργαζομένων (π.χ φωτισμός-φύλαξη σχολείων) που ο Δήμος έχει την υποχρέωση να παρέχει, ενώ συντάχθηκε με την τοποθέτηση του κ. Κομματά περί του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του Δήμου αφού αυτό αποτελεί και πάγια θέση της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας».

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος