Κατασχέθηκαν συνολικά περίπου 60 γραμμάρια κάνναβης και μισό κιλό λαθραίου καπνού

Συνελήφθη 60χρονος το μεσημέρι της Πέμπτης (29/3) στο Κεφαλόβρυσο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί, σε έλεγχο που ενήργησαν στον 60χρονο, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν δυο αυτοσχέδια τσιγάρα που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 2,4 γραμμαρίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν επίσης και κατέσχεσαν, δυο αυτοσχέδιες χάρτινες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 41 γραμμάρια κάνναβης, καθώς και τρία αυτοσχέδια τσιγάρα της ίδιας ουσίας, συνολικού βάρους 3,8 γραμμαρίων.

Το μεσημέρι της Πέμπτης συνελήφθη επίσης ένας 64χρονος στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. Οι αστυνομικοί, σε έλεγχο που ενήργησαν στον 64χρονο, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν μια συσκευασία που περιείχε λαθραίο καπνό συνολικού βάρους 35 γραμμαρίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν επιπλέον και κατέσχεσαν, τρεις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 19,1 γραμμάρια κάνναβης και 410 γραμμάρια λαθραίου καπνού.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου σε βάρος των δυο δραστών θα υποβληθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος