Συνολικά 15 συλλήψεις μέσα σε μία μέρα στην Αιτωλοακαρνανία

Πλούσια ήταν η δράση της ΕΛ.ΑΣ. στην Αιτωλοακαρνανία τη Δευτέρα (12/2), αφού οι Αστυνομικοί έκαναν 15 συνολικά συλλήψεις για διάφορες υποθέσεις κλοπής, παράνομης διαμονής στη χώρα, παράβαση του τελωνειακού κώδικα και παραβάσεις του ΚΟΚ. Αναλυτικότερα:

-Συνελήφθησαν το πρωί της Δευτέρας (12/2) στη Βόνιτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας, τρεις άνδρες ηλικίας 18, 23 και 55 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν από εταιρεία ανακύκλωσης υλικών, χαλκό συνολικού βάρους 250 κιλών. Η κλεμμένη ποσότητα χαλκού βρέθηκε και αποδόθηκε στον υπεύθυνο της εταιρείας.

-Συνελήφθη 28χρονος το πρωί της Δευτέρας (12/2) στο Καστράκι Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι συσκευασίες, που περιείχαν λαθραίο καπνό συνολικού βάρους 627 γραμμαρίων, ενώ σε παρακείμενη αποθήκη, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μηχάνημα κοπής θρυμματισμού αποξηραμένων φύλλων καπνού.

-Συνελήφθησαν αργά το βράδυ της Δευτέρας (12/2) στο 65ο χιλιόμετρο της Ιονίας Οδού, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, τέσσερις Αλβανοί ηλικίας 20, 23, 41 και 44 ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε μέσο μεταφοράς, διότι σε έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στην Χώρα.

-Συνελήφθησαν το πρωί και το μεσημέρι της Δευτέρας (12/2) στο Αγρίνιο στο 67ο και στο 69ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου Ιωαννίνων, σε επτά διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, επτά άνδρες ηλικίας 25, 27, 29, 32, 34, 41 και 49 ετών, διότι σε ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα χωρίς να κατέχουν άδεια ικανότητας οδήγησης.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος