Τέσσερις συλλήψεις φυγόποινων

Τέσσερις συλλήψεις φυγόποινων έκαναν οι Αστυνομικοί την Δευτέρα (29/10) σε Αγρίνιο, Αιτωλικό, Μεσολόγγι και Ναύπακτο για διάφορες καταδικαστικές αποφάσεις.

Αναλυτικότερα:

Συνελήφθη 49χρονος το μεσημέρι της Δευτέρας (29/10) στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, διότι σε έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδας και Κοζάνης αντίστοιχα. Σύμφωνα με τις αποφάσεις του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών και δυο μηνών για ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία, συκοφαντική δυσφήμιση και για μη καταβολή οφειλών στο Δημόσιο.

Συνελήφθη 40χρονος το μεσημέρι της Δευτέρας (29/10) στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, διότι σε  έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Αθηνών. Σύμφωνα με την απόφαση του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους για ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Συνελήφθη 24χρονος το πρωί της Δευτέρας (29/10) στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, διότι σε έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας. Σύμφωνα με την απόφαση του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Συνελήφθη 64χρονος το μεσημέρι της Δευτέρας (29/10) στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, διότι σε έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών. Σύμφωνα με την απόφαση του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών, για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος