«Η άνοδος είναι και επιτυχία της πόλης και των φιλάθλων της» ανέφερε ο Δήμαρχος Μεσολογγίου

Τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Νίκου Καραπάνου, αντιδημάρχων και προέδρων Νομικών προσώπων του Δήμου δέχθηκε την Τρίτη 15 Μαΐου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου «Χαρίλαος Τρικούπης», για την άνοδό της στην Α2 Κατηγορία.

Οι αθλητές, ο προπονητής η Διοίκηση και η Πρόεδρος του Συλλόγου Βασιλική Μπελέκου, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς το Δήμαρχο και τους εκπροσώπους του Δήμου για την πολύπλευρη στήριξη σε μια δύσκολη αλλά επιτυχημένη πορεία.

Ο κ. Καραπάνος, απευθυνόμενος σε όλη την ομάδα, τόνισε πως η στήριξη προς τον κορυφαίο και ιστορικό αθλητικό σύλλογο ασφαλώς θα συνεχισθεί, με κάθε πρόσφορο τρόπο και μέσο. «Η επιτυχία της ανόδου στην Α2 εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του «Χαρίλαου Τρικούπη», επεσήμανε ο Δήμαρχος Μεσολογγίου, «..είναι και επιτυχία της πόλης, των φιλάθλων της που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας στηρίζοντάς τη σε κάθε αγώνα. Ταυτόχρονα δε, αποτελεί ένα ισχυρό κίνητρο ενασχόλησης με το άθλημα των νέων παιδιών της περιοχής, που θ’ αποτελέσουν στο μέλλον το έμψυχο δυναμικό της».

Η «ισχύς εν τη ενώσει» είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, καλώντας τα τοπικά αθλητικά σωματεία σε συμπόρευση, για την δημιουργία ενός ισχυρού αθλητικού φορέα, ικανού ν΄ ανταπεξέλθει με επιτυχία στις προκλήσεις των νέων συνθηκών και υποχρεώσεων που έχουν προκύψει.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος