«Στην στασιμότητα και την αδράνεια αντιπαραβάλλουμε το σχέδιό μας για το Αγρίνιο» ανέφερε η κα. Σταρακά

Στο Ξενοδοχείο Divani Caravel μίλησε στους ετεροδημότες της Αθήνας, το βράδυ της Δευτέρας (13/5), η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου και Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά.

«Απευθύνομαι σ’ εσάς, που ο τόπος μας δεν μπόρεσε να σας κρατήσει στην αγκαλιά του, γιατί δεν είχε τη δυνατότητα να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σας. Απευθύνομαι σ’ εσάς, που για να ανοίξετε τα φτερά σας και να αναπτύξετε τη δημιουργικότητά σας αναγκαστήκατε να αναζητήσετε αλλού τόπο κατοικίας. Γνωρίζω πολύ καλά ότι είσαστε υπερήφανοι για τον μοναδικό αυτό και ιστορικό τόπο. Φυλάτε μέσα σας τις ζωντανές μνήμες, την ιστορία του τόπου μας. Και γνωρίζετε πολύ καλά τι μπορούν να καταφέρουν οι άνθρωποι αυτού του τόπου», ανέφερε χαρακτηριστικά η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου στην αρχή της ομιλίας της.

Η κα. Σταρακά παρουσίασε τα βασικά σημεία των προγραμματικών θέσεων του Συνδυασμού «Αγρίνιο μπορείς» και το σχέδιό της για την επόμενη μέρα στον Δήμο Αγρινίου, το οποίο βασίζεται σε δέκα ειδικές ενότητες συν μία ξεχωριστή για την Λίμνη Τριχωνίδα.

«Πιστεύουμε πως όταν ενώνεις και αξιοποιείς αρμονικά τη δυναμική του αστικού κέντρου, με τις τεράστιες δυνατότητες του πρωτογενή τομέα, το περιβάλλον της Τριχωνίδας και της Λυσιμαχίας, του Αχελώου και των τεχνητών λιμνών, τους ορεινούς όγκους και τους αρχαιολογικούς χώρους, όταν ενισχύεις την απασχόληση και την επιχειρηματική δραστηριότητα, εξασφαλίζεις ένα βιώσιμο εισόδημα για τους πολίτες της περιοχής και δημιουργείς έναν ισχυρό και ανταγωνιστικό Δήμο, έναν Δήμο που μπορεί να κρατήσει τους κατοίκους στον τόπο τους», τόνισε η Χριστίνα Σταρακά.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας της η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου μίλησε για ανικανότητα της διοίκησης Παπαναστασίου. «Μας έλεγε πριν 5 χρόνια ο κ. Παπαναστασίου πως θα χαράξει νέους δρόμους ήθους και πολιτικής. Οι μόνοι δρόμοι που χάραξε είναι νέοι δρόμοι πολιτικής υποκρισίας και γραφικότητας. Και του απευθύνω ένα ερώτημα από αυτό εδώ το βήμα. Πόσα κυβικά τσιμέντο αξίζει η αξιοπρέπεια της δημοτικής αρχής κ. Παπαναστασίου; Πόσα κυβικά τσιμέντο κοστολογείτε την ιστορία του τόπου, την αξιοπρέπεια των ανθρώπων του;», επεσήμανε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Σταρακά.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος