Διήμερο σεμινάριο με θέμα «η Ερευνητική Εργασία στο Λύκειο» διοργανώνει την Τρίτη 12 και Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012 στο Περιφερειακό Επιμορφωτικό Κέντρο (ΠΕΚ) Πατρών το Τμήμα Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας. Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης των στελεχών της Εκπαίδευσης στις καινοτόμες παιδαγωγικές δράσεις.

Κατά την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου κεντρικός εισηγητής θα είναι ο κ. Ηλίας Ματσαγγούρας, καθηγητής Διδακτικής στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα «Η καινοτομία των Ερευνητικών Εργασιών στο Λύκειο», ενώ τη διαδικασία θα συντονίσει η Προϊσταμένη Επιστημονικής-Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, κα Σοφία Π. Χριστοπούλου. Και τις δύο ημέρες του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθούν βιωματικά εργαστήρια από ειδικούς επιμορφωτές του Ο.Ε.Π.Ε.Κ. στις ερευνητικές εργασίες.

Το σεμινάριο απευθύνεται στους Σχολικούς Συμβούλους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, στους Διευθυντές/ριες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Ηλείας καθώς και σε Διευθυντές/ριες των Γενικών Λυκείων, Λυκειακών Τάξεων και Επαγγελματικών Λυκείων της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος