«Το ενδιαφέρον για την ανάπτυξη του τόπου μας είναι καθημερινό και πάνω απ’ όλα έμπρακτο»

Σε Τριαντέικα, Ελαιόφυτο, Μεγάλη Χώρα και Λεπενού, περιόδευσε το απόγευμα της Κυριακής 12 Μαΐου, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, επικεφαλής του συνδυασμού «Αγρίνιο Νέα Αρχή – Τόπος να ζεις», πλαισιωμένος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.

Ο κ. Παπαναστασίου συζήτησε με τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες για τα έργα υποδομής και οδοποιΐας που έγιναν κατά τη διάρκεια της τρέχουσας θητείας της Δημοτικής Αρχής, δεσμευόμενος ότι θα έχουν συνέχεια.

«Έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις που είχαν ανάγκη οι δημοτικές μας ενότητες. Χωριά με μεγάλο πληθυσμό τα οποία για πολλά χρόνια είχαν αφεθεί στην τύχη τους. Εμείς, με μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις, καταφέραμε να βελτιώσουμε την εικόνα. Το ενδιαφέρον για την ανάπτυξη του τόπου μας είναι καθημερινό και πάνω απ’ όλα έμπρακτο. Οι πολίτες το βλέπουν και το αναγνωρίζουν» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαναστασίου.

Στην εκδήλωση λήξης των κατηχητικών

Στην εκδήλωση λήξης των Κατηχητικών Σχολείων που πραγματοποιήθηκε στο Γήπεδο Παναιτωλικού παρευρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο Νεα Αρχή – Τόπος να ζεις», Γιώργος Παπαναστασίου.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου παρακολούθησε με τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά τη μεγάλη γιορτή κι ευχήθηκε στους μαθητές καλή επιτυχία στα μαθήματα τους, ενώ τόνισε ότι θα συνεχίσει τη στήριξη στο πολύτιμο έργο που επιτελούν τα κατηχητικά στην πόλη. «Η προσφορά σας στη σύγχρονη κοινωνία έχει καταγραφεί καθώς έχετε καταφέρει να εμπνεύσετε σεβασμό και αγάπη στα ιδανικά και τις αρετές της πατρίδας», ανέφερε ο κ. Παπαναστασίου.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος