Συνομιλία με κατοίκους διάφορων περιοχών είχε ο υποψήφιος Βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ

Με κατοίκους στους Δήμους Αγρινίου, Μεσολογγίου, Ναυπακτίας και Ακτίου – Βόνιτσας συνομίλησε ο Βασίλης Αντωνόπουλος τις προηγούμενες ημέρες, συνεχίζοντας τις περιοδείες του σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας.

Ο υποψήφιος Βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ βρέθηκε την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Ιουνίου στον Δήμο Ναυπακτίας. Συνομίλησε με δεκάδες κατοίκους των χωριών, αφουγκράστηκε τα προβλήματά τους και μεταξύ άλλων επεσήμανε πως «δε μπορούμε να μιλάμε για ποιοτική ζωή των κατοίκων της επαρχίας, όταν δεν έχουν ληφθεί μέτρα για τη  βελτίωση βασικών υποδομών όπως η ύδρευση, η άρδευση,το αποχετευτικό ,  τα κοιμητήρια…Πρέπει να μεριμνήσουμε για την καθημερινότητα των κατοίκων των χωριών της Ναυπάκτου που βιώνουν εδώ και χρόνια την πλήρη απαξίωση».

Το απόγευμα της Πέμπτης επισκέφθηκε περιοχές των Δήμων Αγρινίου και Μεσολογγίου, όπου μίλησε για ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους. Την επομένη, Παρασκευή 21 Ιουνίου, ο κ. Αντωνόπουλος περιόδευσε σε περιοχές του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.

«Να διεκδικήσουμε με αποφασιστικότητα την ολοκλήρωση σημαντικών έργων υποδομής στην Αιτωλοακαρνανία» είπε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Βουλευτής.

Το Σάββατο 22 Ιουνίου έκανε επίσκεψη στα Παλιάμπελα, το Θύρρειο και τον Δρυμό.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος