Καλεί σε συμμετοχή στο 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών προϊόντων τουρισμού και κρουαζιέρας το Επιμελητήριο

To Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, στο πλαίσιο του «2ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων Τουρισμού και Κρουαζιέρας» που θα πραγματοποιηθεί στο Κατάκολο στις 21-26 Ιουλίου 2018, θα συμμετάσχει με Εκθεσιακό περίπτερο Αγροδιατροφικών προϊόντων.

Το «2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων Τουρισμού και Κρουαζιέρας» τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, στηρίζεται από το Υπουργείο Τουρισμού και το Υπουργείο Ναυτιλίας και διοργανώνεται από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κατάκολου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, το Επιμελητήριο Ηλείας και την συμμετοχή των Έμπορο-επαγγελματιών Κατακόλου.

Αποτελεί πόλο έλξης για τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο μέσω των κρουαζιερόπλοιων, ενώ δίνει τη δυνατότητα στους εκθέτες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους από κοντά σε φορείς της κρουαζιέρας και του τουρισμού.

Όλοι οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον Αγροδιατροφικό κλάδο και θέλουν να συμμετάσχουν με τα προϊόντα τους στο εκθεσιακό περίπτερο, καλούνται να επικοινωνήσουν με τον κο. Ρόμπολα Γεώργιο, υπεύθυνο συμμετοχής στην έκθεση, στο Τηλ: (+30) 26410 – 74531.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος