«Ο επιμελητηριακός θεσμός είναι εργαλείο δουλειάς, εξωστρέφειας, επίλυσης προβλημάτων και στήριξης της επιχειρηματικότητας»

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 η πρώτη συνάντηση των υποψηφίων του Συνδυασμού «Ενωτική Επιμελητηριακή Δράση» με υποψήφιο Πρόεδρο τον κ. Παναγιώτη Τσιχριτζή. Ο επικεφαλής του Συνδυασμού κ. Τσιχριτζής καλωσόρισε τους υποψηφίους και τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους στο Συνδυασμό και για τη συντονισμένη προσπάθεια που γίνεται για τη συνέχιση των τόσο σημαντικών έργων που υλοποίησε το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας.

Παρουσίασε το προγραμματικό πλαίσιο του Συνδυασμού με βασικό στόχο τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και τη συμμετοχή όλων στη λήψη των αποφάσεων. Αναφέρθηκε επίσης στο πρόγραμμα δράσεων και ενεργειών του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας με την τωρινή Διοίκηση.

«Όλοι μαζί καθορίζουμε τη φιλοσοφία του Συνδυασμού του Παναγιώτη Τσιχριτζή για τις συνέργειες που πρέπει να γίνουν, για την παραγωγική ανασυγκρότηση του Νομού μας και τη διαμόρφωση ενός νέου παραγωγικού μοντέλου που θα δημιουργήσει παραγωγή πλούτου τόσο για την ανάπτυξη της περιοχής και της χώρας όσο και για την εξωστρέφεια. Είμαστε εδώ όλοι μαζί, παλιοί και νέοι συνάδελφοι, άντρες και γυναίκες για να κρατήσουμε ψηλά τον επιμελητηριακό θεσμό που τόσο δυνατά τοποθετήθηκε από τη δουλειά και την προσπάθεια του Παναγιώτη Τσιχριτζή» ειπώθηκε μεταξύ άλλων στη συνάντηση, στην οποία επικράτησε το κεντρικό σύνθημα: «ΜΑΖΙ πετύχαμε πολλά… ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα!».

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος