Πρωταθλήτριες Ελλάδος στο διπλό καγιάκ (Κ2) στα 200 και 500 μέτρα

Στο 29o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κανόε Καγιάκ (από 15 ετών και άνω) που έγινε στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά από 19-21 Ιουλίου, συμμετείχε 4μελής ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου.

Την ομάδα αποτελούσαν οι αθλητές Ανδρέας Σπυρόπουλος (κατηγορία παίδων), Πολυτίμη Κατσαγάνη, Μαρία Κατσαγάνη και Παρασκευή Σκαρμούτσου (κατηγορία κορασίδων). Την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής τους Δημήτρης Διαμαντόπουλος και οι γονείς τους.

Οι αθλητές, μικρότεροι ηλικιακά στην κατηγορία τους, αν και αγωνίζονταν για πρώτη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, έλαβαν μέρος σε 13 τελικούς και όσοι δεν πήραν μετάλλια πλασαρίστηκαν στις θέσεις 4 έως 7!

Η μεγάλη διάκριση για τον Όμιλο ήρθε από τις αθλήτριες Μαρία και Πολυτίμη Κατσαγάνη που στέφθηκαν Πρωταθλήτριες Ελλάδος στην κατηγορία Κορασίδων Κ2 στα 200 και 500 μέτρα.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΝΟΜ λέει: «Η μεθοδική και καθημερινή δουλειά του προπονητή μας Δημήτρη Διαμαντόπουλου έφερε καρπούς και για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι το κανόε καγιάκ ήρεμων νερών είναι το άθλημα που μας ταιριάζει και μπορεί να μας προσφέρει συγκινήσεις και μεγάλες διακρίσεις! Το ραντεβού μας ανανεώνεται για τις 27-28 Ιουλίου στον ίδιο χώρο όπου θα αγωνισθούν 5 μικρότεροι αθλητές μας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανάπτυξης (κάτω των 15 ετών) κανόε καγιάκ. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.»

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος