Βραβεύτηκε ο Πρωταθλητής Ευρώπης και αρχηγός Εθνικής Ελλάδος Μιχάλης Κακιούζης

Διεξήχθησαν την Τετάρτη 13-6-2018 ο μικρός και μεγάλος τελικός του 1ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Αγρινίου, που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Αγρινίου και η ΕΣΚΑΒΔΕ. Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Δήμου Αγρινίου, η οποία επικράτησε στον τελικό της ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου.

Στο μικρό τελικό η ομάδα του ΤΕΕ επικράτησε της ομάδας του Στρατού και κατέλαβε την τρίτη θέση.

Τιμητική παρουσία για τη διοργάνωση ήταν ο Πρωταθλητής Ευρώπης και αρχηγός Εθνικής Ελλάδος Μιχάλης Κακιούζης, ο οποίος βραβεύτηκε για την προσφορά του στο άθλημα από τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου.

Στο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Αγρινίου ευχαρίστησε τις συμμετέχουσες ομάδες, τόνισε την αναγκαιότητα για τη δημιουργία του θεσμού που ήταν απαίτηση χρόνων και δίνει διέξοδο στους επαγγελματίες της πόλης να αθληθούν και ευχήθηκε του χρόνου το πρωτάθλημα να διευρυνθεί με ακόμη περισσότερες συμμετοχές.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης τιμήθηκαν επίσης η καλύτερη πεντάδα του Πρωταθλήματος, όπως αναδείχθηκε από τις ψήφους των ομάδων που συμμετείχαν: Δαλάμπης Παναγιώτης – Στρατός, Τασούλης Γιάννης – Δήμος Αγρινίου, Σώκος Νικόλαος – Δήμος Αγρινίου, Τασόπουλος Γεώργιος – ΤΕΕ, Τσάσσης Χρήστος – Δ.Α. Ακαρνανίας. Τιμήθηκαν ακόμη ο πρώτος σκόρερ Τασόπουλος Γεώργιος – ΤΕΕ και ο πρώτος τριποντέρ Σταμούλης Κωστακιώτης.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος