Άμεση εξεύρεση προσωρινής λύσης αναζητούν οι τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας και οι υπεύθυνοι του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών για την περιοχή Ριγάνι του Δήμου Ναυπακτίας στην Αιτωλοακαρνανία, προκειμένου να σταματήσει η ταλαιπωρία των κατοίκων.

Κατά τη διάρκεια αυτοψίας που έγινε στο σημείο όπου έχει σημειωθεί το έντονο κατολισθητικό φαινόμενο, αλλά και σε σύσκεψη του Περιφερειακού Συμβουλίου που ακολούθησε, συζητήθηκε το σοβαρό ζήτημα που έχει προκύψει από τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων μηνών στην επαρχιακή οδό Πιτσινέικα – Ριγάνι Ναυπακτίας, αποκλείοντας ουσιαστικά την πρόσβαση στο χωριό αλλά και στον οικισμό Καστράκι και η οποία πλέον είναι εφικτή μόνο από παράπλευρη αγροτική οδό.

«Θα πρέπει να εξασφαλίσουμε στους κατοίκους, που εδώ και τέσσερις περίπου μήνες έχουν περάσει τα πάνδεινα, έστω μέχρι το Πάσχα, τη δυνατότητα να μπορούν να έχουν πρόσβαση στο χωριό τους. Αυτό θα πρέπει να γίνει με τα λιγότερα δυνατά ρίσκα κυρίως για την ασφάλεια των πολιτών» επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος