Ένα πρόγραμμα που συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος

Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων γιορτάζει 10 χρόνια συνεργασίας με την εταιρία Vodafone και το πρόγραμμα ανακύκλωσης κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος μέσα από μία διαδικασία ανακύκλωσης συσκευών και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, με σκοπό την αξιοποίηση και επαναχρησιμοποίηση των υλικών από τα οποία είναι φτιαγμένα.

Από το 2008 μέχρι σήμερα οι Έλληνες Πρόσκοποι έχουν ανακυκλώσει περισσότερες από 40.000 συσκευές κινητών και αξεσουάρ μέσω του προγράμματος ανακύκλωσης, αριθμός ρεκόρ για αντίστοιχα προγράμματα.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν και οι Πρόσκοποι του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αγρινίου και καλούν όλους τους πολίτες του Αγρινίου να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή και να συμμετέχουν σε έναν κοινό στόχο: την προστασία της φύσης!

Διαδικασία συμμετοχής:

  • Συγκεντρώνετε όσα περισσότερα αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων (συσκευές, φορτιστές, μπαταρίες, Hands free, καλώδια)
  • Τα πηγαίνετε στο Προσκοπικό Κέντρο Δραστηριοτήτων του 1ου Σ.Π. Αγρινίου – Παπαρρηγοπούλου 55 Β’, Εργατικές Κατοικίες Αγ. Ιωάννη.
  • ή επικοινωνήστε στο κινητό 6977 317 767 για περαιτέρω πληροφορίες

«Οι Πρόσκοποι θα φροντίσουν να αποσταλούν για ανακύκλωση. Πάρε μέρος και εσύ στην προσπάθεια αυτή!» σημειώνουν στην σχετική ανακοίνωσή τους.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος