Πρόσκληση για επίσκεψη στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στην 82η ΔΕΘ απευθύνει η διοίκηση του Επιμελητηρίου με ανακοίνωσή της. Αναλυτικά:

«Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το μεγάλο ραντεβού της 82ης ΔΕΘ, συμμετέχοντας για δεύτερο συνεχόμενο επί σειρά έτος, στηρίζοντας έμπρακτα τον σημαντικότατο αυτό εκθεσιακό θεσμό.

Δίνοντας συνέχεια στις δράσεις εξωστρέφειας, σε ένα περίπτερο που καταλαμβάνει 65 τ.μ., το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με επιχειρήσεις μέλη του, κυρίως του κλάδου τροφίμων και ποτών, στοχεύει στη δυναμική παρουσία των Αιτωλοακαρνανικών προϊόντων, στη βελτίωση του εξαγωγικού προφίλ των συμμετεχόντων επιχειρήσεων και στην ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών συνεργασιών και μελλοντικών εξαγωγικών δραστηριοτήτων.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας σας προσκαλεί να επισκεφτείτε το περίπτερό του που θα λειτουργεί στο κτήριο 2, περίπτερο 22, καθ’όλη την διάρκεια της Έκθεσης, από 9 ως και 17 Σεπτεμβρίου 2017 στον κοινό εκθεσιακό χώρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (κτήριο 2 & 3 ) μαζί με τα υπόλοιπα συμμετέχοντα Επιμελητήρια της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 82η ΔΕΘ υποδέχεται ως τιμώμενη χώρα την Κίνα, σε μια προσπάθεια να συνδέσει την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και την τεχνολογία της χώρας μας με την μεγαλύτερη αγορά του κόσμου».


Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου εκθέτουν τα προϊόντα τους οι κάτωθι επιχειρήσεις μέλη:

Πασιόπουλος ΑΕΒΕ – ΟΥΖΟ ΠΕΛΑΔΑ
Παρασκευή και πώληση οινοπνευματωδών ποτών.

Αφοί Στέφου & ΣΙΑ Ε.Ε.
Παραδοσιακό αυγοτάραχο & καπνιστό χταπόδι.

Στεργιάννη Δήμητρα – Τζίφρης Γαλακτοκομικά
Γαλακτοκομικά Προϊόντα.

Κτήμα Κάκκαβος ΙΚΕ
Ελαιοκομικά προϊόντα & Φυσικό Ανεπεξέργαστο Αλάτι Μεσολογγίου

XIROS ΑΛΑΤΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΙΚΕ
Φυσικό Ανεπεξέργαστο Αλάτι Μεσολογγίου

Νταουντάκης Στυλιανός του Ελευθερίου
Λευκός Σ.Ν.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος