Συνελήφθη ακόμη ένα μέλος της εγκληματικής οργάνωσης

Τρία άτομα έχουν προφυλακιστεί μέχρι στιγμής από την σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά στο Αγρίνιο.

Η υπόθεση, την οποία πρώτο το agriniovoice.gr έφερε στη δημοσιότητα, έχει προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση στην τοπική κοινωνία τις τελευταίες μέρες, αφού κατά κύριο λόγο τα μέλη της ήταν νεαρής ηλικίας, ενώ η διακίνηση των ναρκωτικών γινόταν ακόμη και μέσα σε σχολικές μονάδες!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, μέχρι στιγμής, μετά τις απολογίες πέντε μελών, έχουν κριθεί προφυλακιστέοι τρία άτομα 22, 27 και 32 ετών. Ο νεαρότερος εκ των τριών μεταφέρθηκε ήδη στις φυλακές Ιωαννίνων, ενώ οι άλλοι δύο στις φυλακές Κορυδαλλού. Στα άλλα δύο μέλη που απολογήθηκαν (21χρονος και 30χρονος), επιβλήθηκε κατ’ οίκον περιορισμός, αφού υπήρξε διαφωνία μεταξύ Εισαγγελέα και Ανακριτή.

Οι απολογίες των υπολοίπων 15 αναμένονται τις επόμενες ώρες σε μία διαδικασία, η οποία πήρε τελικά περισσότερο απ’ ότι αρχικά υπολογιζόταν, αφού οι δικογραφίες είναι ιδιαίτερα μεγάλες.

Σύλληψη ακόμη ενός μέλους

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τα υπόλοιπα 8 μέλη που έχουν ταυτοποιηθεί συνεχίζονται και μάλιστα, την Τετάρτη (1/8) συνελήφθη ένα ακόμη μέλος της σπείρας, ο οποίος ουσιαστικά παραδόθηκε στην Ασφάλεια Αγρινίου.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος