Η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Πράσινο+ Μπλε συνεχίζοντας την προσπάθεια ευαισθητοποίησης των μαθητών της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε θέματα οικολογίας και με την συνεργασία του Δήμου Ναυπακτίας, υλοποιεί για τρίτη συνεχή χρονιά, σειρά Θεατρικών παραστάσεων για μαθητές των Δημοτικών σχολείων της Ναυπάκτου με τίτλο «ΟΙΚΟθέατρο 2013».

Οι μικροί μαθητές με τη σημαντική βοήθεια των εκπαιδευτικών τους και την καθοδήγηση του θεατρολόγου – ηθοποιού Δημήτρη Σιούντα, προετοίμασαν τις δικές τους μικρές παραστάσεις, εμπνευσμένες από οικολογικά παραμύθια, οι οποίες και θα παρουσιαστούν στη Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα της Ναυπάκτου. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Τελευταία παράσταση: Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, ώρα 18.00. 6ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου γ’ τάξη «Μια Κυριακή στο δάσος» (Συλλόγου εκπαιδευτικών Ύδρας). 6ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου ε’ τάξη «Το Βρωμοχώρι» (Σοφίας Ζαραμπούκα)

Το «Πράσινο+ Μπλε» ευχαριστεί τους εκπαιδευτικούς των σχολείων που συμμετέχουν, καθώς και τις εκδοτικές εταιρίες και ιδιαίτερα τους συγγραφείς των παραμυθιών που επέτρεψαν να χρησιμοποιηθούν τα έργα τους για την υλοποίηση των θεατρικών παραστάσεων. Επίσης ευχαριστεί τις εταιρίες: ARLA FOODS A.Ε και ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. για την Ευγενική Χορηγία της Δράσης, καθώς και τον Χορηγό Επικοινωνίας: www.nafpaktianews.gr

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος