Δικογραφία σε βάρος αγνώστων

Τρία σκυλιά «έβαλαν στο μάτι άγνωστοι» στο Μεσολόγγι που τα πυροβόλησαν, καταφέρνοντας να σκοτώσουν ένα από αυτά. Από τους αλλεπάλληλους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τα άλλα δύο σκυλιά, τα οποία και βρήκαν αιμόφυρτα μέλη του συλλόγου «Εθελοντές Φιλόζωοι Μεσολογγίου η Ελπίδα», που τα μετέφεραν σε κτηνίατρο.

Όπως έγραψαν στη σελίδα τους στο facebook αναρτώντας φωτογραφίες, τα σκάγια έσπασαν τα δόντια και έκοψαν τη γλώσσα του ενός σκύλου, ο οποίος πυροβολήθηκε και στο πίσω μέρος του σώματος του, ενώ προσπαθούσε να ξεφύγει!

Δικογραφία σε βάρος αγνώστων

Το συμβάν έλαβε χώρο το Σάββατο (23/2) το πρωί στο Μεσολόγγι, με τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου να σχηματίζουν δικογραφία σε βάρος αγνώστων για παράβαση των Νόμων περί όπλων και προστασίας ζώων συντροφιάς. Οι άγνωστοι πυροβόλησαν με κυνηγετικό όπλο τρία αδέσποτα σκυλιά, με αποτέλεσμα την θανάτωση ενός και τον τραυματισμό των άλλων δύο.

Συνελήφθη ένας 45χρονος που σκότωσε σκύλο στον Γαλατά

Αντίστοιχη περίπτωση είχαμε και στον Γαλατά Ναυπακτίας την Κυριακή (24/2) το πρωί. Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη ένας 45χρονος στο Μεσολόγγι το μεσημέρι της Κυριακής (24/2) σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί όπλων και περί προστασίας αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς. Ο 45χρονος, το πρωί της Κυριακής είχε πυροβολήσει με κυνηγετικό όπλο έναν σκύλο στον Γαλατά, με αποτέλεσμα να προκληθεί ο θάνατος του.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος