Δύο μουσικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Φωτογραφικού Φεστιβάλ

Με δύο μουσικές εκδηλώσεις κορυφώνονται οι δράσεις του Φωτογραφικού Φεστιβάλ Αγρινίου Photopolis.

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, στοn χώρο της Γλυπτοθήκης της παλαιάς Δημοτικής Αγοράς Αγρινίου, στοn χώρο της φωτογραφικής έκθεσης της «art8», ο Χάρης Οικονόμου θα δώσει ρεσιτάλ κλασσικής κιθάρας. Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει ανήκει στην σύγχρονη φιλολογία της κιθάρας και διακρίνεται για τα μοντέρνα και jazz στοιχεία, την πολυρρυθμία, την ατονικότητα και τις σύγχρονες τεχνικές. Θα παίξει κομμάτια: Dyens, Piazzolla, V. Lobos, Koehne, Koshkin.

Ο Χάρης Οικονόμου…

…είναι αριστούχος της τάξης του διεθνούς φήμης κιθαριστικού ντουέτου Ευάγγελου Ασημακόπουλου και Λίζας Ζώη, απέκτησε το πτυχίο κιθάρας το 2000. Έως το 2006 ολοκληρώνει της σπουδές του στην κιθάρα με την απόκτηση της δεξιοτεχνίας κ του διπλώματος. Είναι επίσης κάτοχος αντίστιξης και διπλώματος Βυζαντινής μουσικής. Έχει εμφανιστεί σε διάφορες πόλεις είτε ως σολίστ είτε ως μέλος μουσικών συνόλων. Παράλληλα, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες φεστιβάλ και master class στην Ελλάδα κ το Εξωτερικό. Στα χρόνια διδασκαλίας του έχει δημιουργήσει μία αξιόλογη τάξη νέων κιθαριστών.

Το Σάββατο 29 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί Μουσική Συναυλία με τους Blues Bash στο χώρο της Πλατείας Δημάδη, στην βεράντα πίσω από την Παλαιά Δημοτική Αγορά.

Οι Blues Bash θα παίξουν κομμάτια: blues / funk / new orleans grooves.

Στο συγκρότημα συμμετέχουν:
Σπύρος Μπάρλας / φωνή-φυσαρμόνικα
Σταύρος Παναγιωτόπουλος / ηλεκτρική κιθάρα
Νίκος Ζαρκαλής / ηλεκτρικό μπάσο
Μάκης Φεγγούλης / ντραμς

Η Είσοδος και στις δύο εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος