Το Σάββατο 19 Μαΐου

Η Λέσχη φίλων Hard Rock & Metal μουσικής Αγρινίου διοργανώνει συναυλία με δύο τοπικές μπάντες τους Sense of Insanity και τους Deaf Horse και special guests τους Αθηναίους Perseptik, οι οποίοι θα παρουσιάσουν ένα μέρος του πρώτου τους δίσκου καθώς και αρκετές διασκευές.

Οι Perseptik είναι ένα νέο συγκρότημα από την Αθήνα που επιχειρεί να συγκεράσει τις dark-wave/post-punk και gothic/doom metal επιρροές του, διατηρώντας, την ίδια στιγμή, την αυθεντικότητα και επιθετικότητα του ήχου του. Δημιουργήθηκαν το 2012, με τα τότε μέλη να ψάχνουν το μουσικό προσανατολισμό της μπάντας, παίζοντας διασκευές από διαφορετικά ιδιώματα του σκληρού ήχου – από Metallica και Faith No More μέχρι Slayer και Sepultura – ενώ παράλληλα αρχίσανε να προβάρουν και τα πρώτα δικά τους τραγούδια. Τον Απρίλιο του 2018 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους Album με τίτλο » ZERO » το οποίο αποτελείται από 11 τραγούδια στα πλαίσια της προώθησης του πραγματοποιούν συναυλίες σε Αθήνα και επαρχία παρουσιάζοντας και διασκευές από αγαπημένα συγκροτήματα του είδους.

Οι Sense of Insanity είναι μια πενταμελής μπάντα που δημιουργήθηκε στο Αγρίνιο το 2014. Έχουν αρκετά live στο ενεργητικό τους σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας καθώς και μία εμφάνιση στο schoolwave του 2016. Έχουν ηχογραφήσει δύο demo ep και βρίσκονται στην διαδικασία ηχογράφησης του πρώτου τους full-length album ενώ στα άμεσα σχέδια τους είναι και ένα ταξίδι στο εξωτερικό στα πλαίσια προώθησης της δουλειάς τους.

Οι Deaf Horse είναι ένα εντελώς καινούργιο μουσικό Project από μουσικούς που είναι γνωστοί μεταξύ τους από άλλες μπάντες της πόλης μας. Οι επιρροές τους είναι από neo-psychedelic, garage και stoner rock. Το live αυτό θα είναι το πρώτο τους με αυτή την σύνθεση και θα παρουσιάσουν δικό τους υλικό και κάποιες διασκευές.

Το live θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της λέσχης:

Metal Union club (Ex-Club Dewars)
Εθνικής Αντιστάσεως 62 – Αγρίνιο
Πόρτες: 20:30
Έναρξη: 21:00
Τιμή Εισιτηρίου: 3 €

Μετά το πέρας του live θα ακολουθήσει party με dj set από τα μέλη της λέσχης.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος