Θάνος Μωραΐτης: «Μηνύματα αισιοδοξίας παντού – οι πολίτες γνωρίζουν…»

Τις περιοδείες του σε Δημοτικές Ενότητες του Αγρινίου συνέχισε ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θάνος Μωραΐτης. Το διήμερο 1 και 2 Ιουλίου επισκέφτηκε χωριά των Δημοτικών Ενοτήτων Αρακύνθου, Μακρυνείας, Θεστιέων και Παραβόλας του Δήμου Αγρινίου.

Ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών συναντήθηκε με φίλους και συνοδοιπόρους του από τα προηγούμενα χρόνια και συζήτησε μαζί τους.

«Με συμπατριώτισσες και συμπατριώτες μιλήσαμε για το διακύβευμα των εκλογών και για τα προβλήματα του τόπου μας αλλά κυρίως τις λύσεις τους» είπε χαρακτηριστικά κι εμφανίστηκε αισιόδοξος για τις επερχόμενες Εκλογές. Όπως λέει ο ίδιος «η αισιοδοξία αυτή πηγάζει ακριβώς από τα μηνύματα που λαμβάνω από την απ’ ευθείας καθημερινή επαφή που έχω με τους πολίτες σε πολλές περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας».

«Πάμε παντού, σπίτι – σπίτι. Προσεγγίζουμε παλιούς και νέους συντρόφους. Όσους έχουν απογοητευτεί, όσους έμειναν σπίτι τους στις ευρωεκλογές. Ξαναβρισκόμαστε με τους συντρόφους μας, πορευόμαστε ξανά με τους ανθρώπους που δώσαμε μαζί κοινούς αγώνες. Με τους δημοκρατικούς πολίτες που γνωρίζουν τι σημαίνει η επιστροφή της δεξιάς», σχολίασε ο κ. Μωραΐτης.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος