Επίσκεψη σε Λιμεναρχείο, ΚΕΚΑΠ και ΔΟΥ

Περιοδεία στο Μεσολόγγι πραγματοποίησε ο υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας Σπήλιος Λιβανός, ο οποίος επισκέφτηκε το λιμεναρχείο, το ΚΕΚΑΠ και την ΔΟΥ Μεσολογγίου.

Η επίσκεψη στο λιμεναρχείο

Ο κ. Λιβανός συναντήθηκε με τον Λιμενάρχη Νεκτάριο Μελιάδη και το προσωπικό. Ενημερώθηκε εκτενώς για τα προβλήματα που υπάρχουν στην κτιριακή υποδομή και για το σημαντικό έργο που επιτελεί στην περιοχή το λιμεναρχείο. Ο υποψήφιος Βουλευτής επεσήμανε πως «προτεραιότητα της Νέας Δημοκρατίας είναι τα θέματα της ασφάλειας αλλά και η ανάπτυξη του θαλάσσιου μετώπου». Σε αυτή τη λογική αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη μαρίνα του Μεσολογγίου για την οποία όπως είπε «θα πρέπει ν’ αναβαθμιστεί και να μεγαλώσει έτσι ώστε να συμβάλει και αυτή στην ανάπτυξη της περιοχής». 

Η επίσκεψη στο ΚΕΚΑΠ

Ο κ. Λιβανός επισκέφτηκε επίσης την κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Μεσολογγίου «Βοήθεια στο Σπίτι». Ενημερώθηκε απ’ τις κοινωνικές λειτουργούς, το διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό για το έργο που πραγματοποιείται το οποίο ο ίδιος, όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε, θαυμάζει από κοντά εδώ και 17 χρόνια.

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ συζήτησε για το ζήτημα της επικείμενης προκήρυξης και δεσμεύθηκε να το στηρίξει προσωπικά. Όπως τόνισε, «το πρόγραμμα ‘Βοήθεια στο Σπίτι’ βοηθά και ανακουφίζει όλα αυτά τα χρόνια πάρα πολλούς συμπολίτες που έχουν ανάγκη. Στηρίζουμε τον θεσμό και είμαστε υπέρμαχοι της ενίσχυσής του» είπε χαρακτηριστικά.

Η επίσκεψη στην Εφορία

Συνεχίζοντας την περιοδεία του στο Μεσολόγγι, ο κ. Λιβανός επισκέφτηκε την Εφορία και την υπηρεσία Κτηματογράφισης. Ζήτησε απ το προσωπικό να του καταθέσουν ένα υπόμνημα με συγκεκριμένες προτάσεις για τη σωστή λειτουργία των υπηρεσιών τόσο στο Αγρίνιο όσο και στο Μεσολόγγι με στόχο την προώθηση των αιτημάτων και την υλοποίησή τους. Ο κ. Λιβανός τόνισε πως «η Εφορία στο Μεσολόγγι θα πρέπει να στελεχωθεί με το απαραίτητο προσωπικό καθώς τα τελευταία χρόνια έχουν αποχωρήσει αρκετοί υπάλληλοι για το Αγρίνιο».

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος