Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε, στο πλαίσιο της 15ης Αγωνιστικής, η ομάδα βόλει γυναικών του ΠΑΣ Ιωνικού ΄80, η οποία υποδέχτηκε τον Α.Σ. Ασκληπιό Τρικάλων.

Το θετικό του αγώνα εκτός του πρώτου σετ που δεν μπήκε καθόλου στον αγώνα ο Ιωνικός, ήταν πως σε σχέση με το αρκετά καλό σερβίς της ομάδας του Ασκληπιού, οι γηπεδούχοι πήγαν αρκετά καλά στην υποδοχή. Η έλλειψη επιθετικών λύσεων όμως και τα νέα λάθη συνοχής που βγήκαν στο παιχνίδι του Ιωνικού οδήγησαν στην ήττα.

Ο προπονητής έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετά νέα κορίτσια.

ΠΑΣ Ιωνικός ΄80 (Κορδός Ν.): Λογκιζίδου Καίτη. Παπανίκου Αρετή. Κιρκινέζου Σόφη. Δημητράντζου Χριστίνα. Βέτσα Ηρώ. Σταμουλακάτου Έφη. Καραντάσιου Νάγια. Σιακαβέλλα Μιρένα. Καλαμπαλίκη Μαρία. Λαγοπάτη Μαρία. Χαϊντίνη Μαρία. Μπαλωμένου Κων/να. Μουρατίδη Ουρανία. Βδουκάκη Μάγδα.
Α.Σ. Ασκληπιός (Παναγιάρη Σ.): Γεωργοπούλου Α. Κότσιρα Θ. Χατζηχρηστοδούλου Α. Γιάννη Β. Γάτσα Ε. Τσιούκα Γ. Χύτα Μ. Παπαθεοδώρου Ε. Βράκα Ρ. Αθανασοπούλου Ε. Γεωργίου Μ.
Διαιτητές αγώνα: Φλούδας Μ./Πιτταροκοίλης Γ./Σιακαβέλλας Ε.

Οι γυναίκες του Ιωνικού, την επόμενη Αγωνιστική, αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον ΑΣΠ Κόρινθος, την Κυριακή 19 Μαρτίου και ώρα 17:30.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος