Τα «νέα πατήματά» της και τη συνοχή της φαίνεται πως ψάχνει να βρει η ομάδα Volley Γυναικών του Π.Α.Σ. Ιωνικός΄80, που ηττήθηκε με 3-0 σετ από την Ε.Ο. Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής της Α2, την περασμένη Κυριακή (12/2).

Η ομάδα του Κορδού, για μια ακόμη αγωνιστική, στήθηκε με λύσεις ανάγκης… Ωστόσο, τηρουμένων των αναλογιών, ανταποκρίθηκε καλά στον αγώνα, παρότι έχασε, με την ομάδα της Σταυρούπολης βέβαια να παρουσιάζεται πλήρης και οργανωμένη.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Ιωνικός είχε καλύτερη εικόνα στο πρώτο και δεύτερο σετ. Ξεκίνησε καλά, αλλά δεν άντεξε στην πίεση κυρίως του σερβίς. Είχε καλύτερη και πιο οργανωμένη αμυντική συμπεριφορά και στάθηκε καλύτερα επιθετικά, αφού η πασαδόρος Αργυρώ Βέτσα μοίρασε καλύτερα το παιχνίδι. Τα αδύνατα σημεία φάνηκαν για άλλη μια φορά στο μπλοκ και την υποδοχή, αφού μετά το προβάδισμα και τις καλές φάσεις που έβγαιναν κατά διαστήματα, χάνονταν αρκετοί πόντοι από άσσους και την απειρία των αθλητριών που χρησιμοποιήθηκαν. Άξιο αναφοράς είναι πως οι αθλήτριες που χρησιμοποιήθηκαν στις νέες θέσεις ανταποκρίθηκαν πολύ καλά.

Σετ αγώνα: 25-9, 25-15, 25-11.
ΕΟ Σταυρούπολης (Ακριτίδης Γ.): Παπουλίδου Κ. Δημητριάδου Χ. Ανεσιάδου Λ. Αρμουτάκη Μ. Βουγιουκλίδου Χ. Παπάζογλου Σ. Παλτιμσιζόγλου Ε. Χατζηνικολάου Ξ. Ζηνωνίδου Μ. Παπακώστα Σ. Μοσχοπούλου Σ. Σταφυλίδου Χ. Παπαδοπούλου Ε. Γεωργιάδου Ε.
ΠΑΣ Ιωνικός ’80 (Κορδός Ν.): Λογκιζίδου Κ. Παπανίκου Α. Βέτσα Η. Καραντάσιου Ν. Κιρκινέζου Σ. Σταμουλακάτου Ε. Δημητράντζου Χ.
Διαιτητές: Κεχαγιά Μ./Γιώγιου Α./Καλλιτσάρη Ζ.

Η ομάδα του Ιωνικού αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου, το ερχόμενο Σάββατο (18/2) στις 18:00 και αντιμετωπίζει τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος